Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Stuur jouw klanten zo snel mogelijk een factuur en maak deze overzichtelijk. Liefst 1x per week, facturen nog zaterdag/zondag versturen volgend op de afgesloten week. Dan bespaar je tijd en geld.

Is het gebruikelijk om de facturen 1x per maand te versturen? Zorg ervoor dat je de factuur uiterlijk de 3e dag na het passeren van de maand op de post hebt. Wees altijd volledig en compleet en controleer de factuur goed! Een betalingstermijn van 14 dagen is heel normaal, maar maximaal is dit 30 dagen! Vermeldt dit ook altijd op de factuur!

Een professionele factuur maak je gemakkelijk zelf in Excel. Een factuur op maat gemaakt is ook mogelijk. Bedenkt dat heel veel informatie standaard gewenst is, dus laat deze altijd even controleren! Zorg dat je je klanten kent. Dus noteer hun juiste bedrijfsnaam/naam + initialen, juiste adres, juiste postcode, juiste woonplaats en spreek altijd af welke betalingstermijn je hanteert.

Met een professionele standaard factuur geeft dit uitstraling en is deze compleet. Deze kleine investering bespaart bovendien TIJD. Het sneller versturen van facturen betekent sneller cash!

Terug naar de vorige pagina