SpaarkringNL

Spaarkring in de Gemeente Emmen

Kom samen sparen in een spaarkring. Een mooie kans om meer grip op je geld te krijgen en nieuwe mensen te leren kennen. In een spaarkring spaar je voor jezelf, bijvoorbeeld voor een financiƫle buffer, iets leuks met de kinderen een investering in jezelf en de toekomst of voor een vakantie.spaarkringlogo

Hoe werkt een spaarkring?
Ongeveer een jaar lang kom je met 5 tot 12 mensen samen. Hoeveel je spaart, bepaal je zelf. Belangrijk is wel dat je iedere bijeenkomst iets inlegt, hoe weinig ook. Zo kun je een leuk bedrag opbouwen.
De spaarkring kan ook beslissen om uit de gezamenlijke pot leningen te geven. Voor tegenvallers, een noodzakelijke aankoop, of om te investeren in je bedrijf. Aan het einde van het jaar moeten alle leningen afbetaald zijn en krijgt iedereen zijn inleg terug.

Wat heb je aan een spaarkring?
Samen sparen zorgt voor meer grip op je geldzaken, je leert nieuwe mensen kennen en je hebt een steuntje in de rug om te sparen. Daarnaast is een spaarkring ook erg gezellig en biedt het je inspiratie.

Meedoen met de spaarkring?
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen met de spaarkring bij Spaarkring NL/Schoonebeek?
Voor meer informatie, vragen en om je aan te melden, mail dan jouw telefoonnummer en je naam naar info@spaarkringNL.nl We sturen je dan de details. Wilt u liever contact opnemen? Bel dan met Irene Mulder, telefoon 06-22 24 25 86.

Cash2Grow
Deze spaarkring wordt gegeven door een getrainde begeleider, volgens de methode die Cash2Grow heeft ontwikkeld. In de spaarkring wordt er gebruik gemaakt van het materiaal dat Cash2Grow ter beschikking heeft gesteld. Stichting Cash2Grow promoot en start in samenwerking met organisaties zoals gemeentes welzijnsorganisaties en particulieren spaarkringen voor iedereen die financieel en sociaal weerbaarder wil worden. Meer over Stichting Cash2Grow: www.cash2grow.nl