Workshops

Het hele jaar worden er interessante workshops gehouden met verschillende thema’s. Boek nu jouw workshop en zet je eerste nieuwe stap. Iedere nieuwe stap betekent een stapje dichterbij jouw doel. En het is ook nog leuk om te doen. Dus geef je nu op voor:

Creatief netwerken
In een tijdsbestek van ± 2,5 a 3 uur leer je hoe je jouw netwerk kunt verbreden en om jouw talenten vorm te geven. Je leert hoe je beter kunt netwerken en zelf meer kunt bereiken. Out of the box denken en beter formuleren zijn de uitgangspunten. Jouw nieuwe uitdaging begint nu!
Dromen omzetten in echte resultaten. Het levert je misschien wel een nieuwe baan op? Of brengt je dichterbij jouw doel!

Een Gelukkig Leven in 3 stappen
Soms zit je niet lekker in je vel. De dingen gaan niet zoals je zou willen. Of je hebt heel veel uitgaven en te weinig inkomsten. Kortom je kunt wel wat hulp en geluk gebruiken. In een sessie van ± 2 uur gaan we samen aan de slag om op zoek te gaan naar dromen, durven & doen. We gaan dus gelijk aan de slag met jouw SuccesPlan.
Deze workshop kost je € 65,00. Maar deze workshop levert je zeker meer op. Dus een win-win situatie. Je maakt een afspraak op het tijdstip dat jou het beste past. Ook ’s avonds!
Wil je na het volgen van deze workshop aanvullend advies of hulp, dan is dit mogelijk. Je bepaalt zelf welke hulp bij jou past!

Computervaardigheden met een Glimlach
Er kan zoveel gedaan worden met een PC, maar waar moet je zoeken en hoe werkt het Internet nu eigenlijk?
Veel trucks en trips om wegwijs te worden en lekker aan de slag…
Dit alles in een tijdsbestek van 2,5 uur.

Deelname aan een workshop kost € 25,00 p.p. (vanaf 5 deelnemers of meer)
Bij een individuele afspraak wordt € 35,00 in rekening gebracht.
Extra schildersmaterialen € 5,00 extra
De workshop kan ook op locatie worden gegeven. Informeer naar de mogelijkheden.

Koken met Passie
Als je wel kunt koken, maar moeite hebt met vlees braden, aardappels kruimig houden of liever in de oven de gerechten klaar maakt omdat het niet echt goed lukt om te koken. Dan kun je wel een beetje hulp gebruiken. We gaan daarom bij jou thuis aan de slag. We kopen samen alle producten in en gaan aan de slag. En omdat je het niet in 1x allemaal kunt leren, kom ik 3x bij jou thuis. We gaan dus samen aan de slag.
Deze totale workshop kost slechts € 65,00. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal data beschikbaar. Je kunt deze workshop ook als cadeau aanbieden voor jouw vrienden. Ik informeer je graag naar de mogelijkheden.

Slim omgaan met Geld
Als je iedere maand geld te kort komt, dan wordt het tijd om hier iets aan te doen. Vaak is inzicht en het maken van andere keuzes een oplossing. Wil jij nu eindelijk grip krijgen op je uitgaven en inkomsten? Meld je dan nu aan! Deze workshop kost slechts € 45,00, maar levert je veel meer (geld) op!

Aanmelden:
Graag even een een telefoontje naar 06-22 24 25 86 of een e-mailtje sturen naar info@mijnsuccesplan.nl m.v.v. welke workshop en jouw naam.
Even telefonisch overleg werkt het snelst! Dus aarzel niet en bel mij. Ik ben Irene en ik help je graag.